Kompanije MENTORI

Amplitudo je vodeći digitalni inovator u Crnoj Gori sa bogatim iskustvom u razvoju softvera, implementaciji ICT i IoT rješenja, digitalnom marketingu i dizajnu.

Amplitudo je ključno mjesto digitalne transformacije, društveno odgovorna kompanija koja želi na svijet donijeti najbolje od Crne Gore. Fabrika ideja koja ima kreativnost i talenat kao ključne sastojke i vrhunske proizvode kao krajnji rezultat.

Coinis je ad-tech kompanija čije se poslovanje zasniva na kreiranju vrhunske, moderne tehnologije za prikazivanje i praćenje oglasa na internetu.

Coinis omogućava velikim korporacijama, vlasnicima proizvoda i distributerima oglašavanje na veoma jednostavan i brz način, te praćenje performansi svojih aktivnosti putem posebnog business intelligence sistema. Osim toga, omogućava vlasnicima web sajtova monetizaciju svog sadržaja sa inovativnim formatima oglasa.

Codeus je softverska kompanija, primarno fokusirana na razvoj aplikacija u web segmentu. Čini je manji tim iskusnih i talentovanih inženjera, a proizvodi kompanije okrenuti su zapadnom tržištu – USA i EU primarno. Njihova misija je da pružaju vrhunska software rješenje za određene izazove. Kreiraju moćne, funkcionalne, lijepe aplikacije koje pospješuju produktivnost.

Oykos Development u Crnoj Gori ima za primarni cilj podizanje stepena digitalizacije društva kroz uvođenje internacionalnih standarda i modernih softverskih rješenja u državne i privredne ustanove. Firma izvozi softverske usluge na trzište USA i Njemačke, kao i drugih zemalja.

Data Design je preduzeće za informatički inženjering i konsalting u Podgorici. Od svog osnivanja do danas preduzeće se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem sopstvenih softverskih proizvoda (pretežno iz oblasti e-trgovine, poslovnih informacionih sistema i saobraćaja), kao i uslugama digitalnog marketinga i izradom web rješenja.

Codepixel je kompanija za razvoj softvera punog ciklusa koja stvara digitalne proizvode za web, mobilne uređaje i IoT sa velikim fokusom na korisničko iskustvo (UX) i korisnički interfejs (UI).
Sa agilnim i dinamičnim timom mladih profesionalaca Codepixel kombinuje inovacije i vješte programerske sposobnosti kako bi digitalnim startapovima i drugim biznisima pružio najbolje rješenje za njihove proizvode. Danas, kompanija Codepixel je prepoznata kao jedna od najinovativnijih u IT zajednici u Crnoj Gori, implementiranjem najboljih praksi i upotrebom modernih alata i tehnologija pri razvoju digitalnih proizvoda.

 

Progmata je servisno orijentisana kompanija koja pruža usluge planiranja, razvoja i održavanja softvera klijentima koji žele unaprijediti efikasnost postojećih biznis procesa, digitalno se transformisati ili migrirati svoja on-premise rješenja u cloud okruženje. Kao mali tim fokusirani smo na eksperizu u tehnicki zahtjevnim projektima. Motivisani smo i svaki izazov klijenta doživljavamo i kao svoj lični.

Bild Studio je je software development kompanija koja okuplja visoko kvalifikovane programere, dizajnere, projektne, marketinške i menadžere za razvoj biznisa. Deset godina otkad je na tržištu, kompanija uglavnom posluje sa partnerima iz zapadne i sjeverne Evrope, kao i sa najvećim klijentima u Crnoj Gori. Glavno djelovanje biznisa čini razvoj softverskih rješenja, web development, UX&UI, grafički dizajn, razvoj strategija.

Fleka je studio za interaktivni dizajn, specijalizovan za web i mobilne platforme i fintech proizvode. Kao digitalna agencija, nijesu isključivo fokusirani na dizajn, već pronalaze inspiraciju u svakodnevnim potrebama i željama korisnika, nudeći slojevita rješenja i zaokružene proizvode, koji se odlikuju vrhunskim korisničkim iskustvom.

Tokom više od jedanaest godina postojanja, lepezu njihovih klijenata čine kompanije iz raznih krajeva svijeta. Sa posebnom pasijom prilaze svom poslu i nastoje da stvore dugotrajne veze kroz usluge koje nude i isporučuju. Njihov tim čine ljudi sa različitih ekpertiza: programeri, kreativci i biznis eksperti.

Crnogorski Telekom je najveća telekomunikaciona kompanija u Crnoj Gori koja poslovnim i rezidencijalnim korisnicima pruža kompletan spektar telekomunikacionih servisa. Telekomunikacije su oduvijek bile osnovni biznis kompanije, ali kako bi ostao na vrhu, Telekom je morao da od operatora koji pruža tradicionalne telekomunikacione usluge evoluira u preduzeće koje visoko vrednuje inovacije i pronalaženje novih načina na koje može korisnicima da poboljša svakodnevicu i unaprijedi biznis. 

First Line Software je vodeći pružalac usluga softverskog inženjeringa klijentima širom Sjeverne Amerike, Europe, Azije i Australije. Sa sjedištem u SAD-u, globalni tim od 400+ tehničkih stručnjaka First Line Software realizuje kompleksne projekte u oblasti digitalizaciji maloprodaje, upravljanja web sadržajem i elektronske trgovine, IT-u u zdravstvu, mašinskom učenju i upravljanju podacima na nivou kompanija.