Najčešće postavljana pitanja

Na programe Cortex akademije mogu da se prijave sva zainteresovana lica koja imaju osnovno poznavanje rada na računaru, žele da steknu nova znanja iz određenog usmjerenja, specijalizuju su u određenim  IT zanimanjima ili se potpuno prekvalifikuju kroz programe edukacije. Ukoliko već imate osnovno znanje iz nekog od usmjerenja to je samo prednost koja će vam olakšati dalji pristup edukaciji. Osim toga, edukativni programi su kategorizovani i po nivoima tako da tačno možete odrediti svoj nivo i krenuti od osnovnog, srednjeg ili naprednog.

Naravno! Program Cortex Akademije je kreiran tako da vam pomaže u specijalizaciji već postojećeg znanja, ali i u sticanju novih vještina u zanimanjima koja su deficitarna, a veoma tražena među našim kompanijama članicama. Upravo zato, posvećeno radimo na svakom od usmjerenja kako bi učesnicima u programu edukacije pružili neophodna znanje. Na tebi je da se prijaviš i pokažeš potencijal, a naše kompanije će ti pomoći u zaposlenju!

Cortex Akademija kreira kvalitetan kadar, a kako bi uspjeli u toj namjeri kreirali smo poseban način prijave koji podrazumijeva regrutaciju i selekciju prije samog polaska na neki od kurseva. Sve o procesu prijave možes saznati OVDJE.

Cijeli program edukacije i predavanja kreću od 1. februara u tačno određenim terminima zavisno od kursa za koji se prijavite, a raspored dobijate po prijemu na isti. Predavanja se održavaju više puta sedmično u poslijepodnevnim terminima, a trajanje predavanja varira od kursa do kursa. Nastava se održava u prostorijama edukatora, čiju adresu ćete imati zajedno sa svim ostalim smjernicama. 

 

Prisustvo je obavezno isključivo zbog vašeg napretka, jer svaki čas označava prelazak dijela gradiva po utvrđenom raspoderu koji vam pomaže da pređete na sljedeći nivo.

Zavisno od kursa na koji se prijavite, imate naglašeno da li se dobija sertifikat ili Cortex potvrda o stečenom znanju. Ukoliko vam je to jedan od prioriteta potrebno je naglasiti prilikom prijave za kurs, a mi ćemo vas obavijestiti o uslovima.