Ujedinjujući znanje i preko 35 godina iskustva u ICT-ju svojih osnivačica,  kompanija DigitalBee pruža konsultantske usluge iz oblasti digitalizacije i digitalne transformacije.

Vjerujući u moć znanja i kvalitetne edukacije, 2019-te kreiran je brend Digitalna Akademija i autorski program Više od programiranja” koji priprema i motiviše polaznike da od djetinjstva do zrelog doba budu posvećeni razvoju vještina važnih za uspjeh u digitalnom
dobu.

Programi “Više od programiranja” osmišljeni su tako da jezgro čini učenje programiranja, a kroz pažljivo osmišljene dodatne sadržaje  polaznici se osnažuju u oblastima emocionalne inteligencije i  kreativnog razmišljanja. Namijenjeni su djeci i mladima uzrasta od 5 do 16 godina.

S obzirom da digitalna kompetencija kao ključna kompetencija po Evropskim referentnim
okviru predstavlja temelj zapošljivosti i fleksibilnosti u globalnoj ekonomiji, jasna je
neophodnost da bude dio cjeloživotnog učenja. Zato je DigitalBee je kreator dva programa
obrazovanja za sticanje ključne kompetencije Digitalni marketing i Baze podataka, oba licencirana od strane Nacionalnog savjeta za obrazovanje Crne Gore u maju 2021.


Dodatno, osnivačice kompanije DigitalBee osnivači su Privatne  ustanove DigitalBee Edu koja je licencirana od strane Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta kao organizator obrazovanja odraslih.

 

Predavači

PREDAVAČ
Bojana Đukanović
Bojana Đukanović
Vaspitačica
PREDAVAČ
Aleksandra Gačević
Aleksandra Gačević
Konsultant za digitalni marketing
PREDAVAČ
Valentina Radulović
Valentina Radulović
Direktorka za inovacije
PREDAVAČ
Jasna Pejović
Jasna Pejović
CEO

DigitalBee kursevi i prakse

Više od programiranja
DigitalBee
Više od programiranja
12
240
Programiranje
12
240
Digitalni marketing
DigitalBee
Digitalni marketing
12
700
Marketing
12
700
Baze podataka
DigitalBee
Baze podataka
12
700
Programiranje
12
700

Iskustva polaznika

Lana Vujošević(6)

"Baš se dobro zabavljam na na časovima pčelice, kockice, roboti vauuuuuu. Čak sam naučila sta je paralelogram "

Jelena i Vidak Zvizdojević (12)

„Oduševljenje kursom ne jenjava ni poslije nekolika mjeseca. Profesionalni, a ujedno i pedagoški i prijateljski pristup djeci je nešto što krasi ovu jedinstvenu školu. Autentičnost koja se dodatno njeguje, podstakla je dodatnu motivisanost kod Vidaka za daljim usavršavanjem.“ (Jelena) „Kurs je zabavan i cool. Obožavam da pravim igrice i da igramo društvene igre i igre izazova. Nastavnica je super i vrijeme veoma brzo prođe, da jedva čekam sledeći čas.“

Jelena Savković, Mašina(8) mama

" Akademija je za Mašu mnogo vise od prozora u svijet digitalnih mogućnosti. To je mjesto gdje se kroz igru razvija samopouzdanje, kreativnost, logika i vjestine za uspješno usvajanje novih znanja. Srećna sam sto Maša provodi vrijeme na mjestu koje prepoznaje i njeguje njene talente i doprinosi njenom razvoju"

Tamara Popović, Branova(14) mama

“Digitalna Akademija je prevazišla sva naša očekivanja. O tome najbolje govori odnos našeg djeteta prema školi. Časovi na koje uvijek odlazi sa velikom željom i lakoćom, se ne propuštaju. U školi uspjeva da savlada svo gradivo tako da mu kod kuće i nije potreban dodatni rad. Digitalna Akademija je probudila veliku zainteresovanost kod našeg djeteta. U školi djeca provode kvalitetno vrijeme, stiču nova znanja u oblasti programiranja i nove prijatelje. Sve pohvale za školu i nastavni kadar.”

Mina Damjanović, (5)

“Mi na casovima programiranja radimo uvek nesto drugacije. Kad bismo radili isto, to bi bilo dosadno. Pčelice su me naucile da pisem strelice. Nagore. Nalevo. Nadesno i nadole. One sve zapamte.”

Snežana Pekić, Markova(9) i Lukina(12) mama

„Ne samo da su savladali Scratch već je Digitalna Akademija pokrenula lavinu kreativnosti, drugačijeg pogleda i motivisanosti kod mojih sinova. Ispunjenje koje moji sinovi dobijaju stvarajući nešto svoje sopstveno je neprocjenjivo.“

Milka Obradović, Andrijina(9) mama

“Oduševljena sam kursom i pedagoškim pristupom. Sve pohvale za iskusne i vrijedne profesorice. Moj sin je prezadovoljan.”