Bild Studio je je software development kompanija koja okuplja visoko kvalifikovane programere, dizajnere, projektne, marketinške i menadžere za razvoj biznisa. Deset godina otkad je na tržištu, kompanija uglavnom posluje sa partnerima iz zapadne i sjeverne Evrope, kao i sa najvećim klijentima u Crnoj Gori. Glavno djelovanje biznisa čini razvoj softverskih rješenja, web development, UX&UI, grafički dizajn, razvoj strategija.

Kombinujući funkcionalnost i estetiku kreiraju jedinstvena rješenja za svoje klijente. Smatraju da su ljudi njihovo tajno oružje. Upravo zato, ova članica realizuje edukacije zainteresovanih kandidata kroz specijalizovane prakse iz sljedećih deficitarnih oblasti: mobile development za dvoje polaznika, software testing za pet, back-end development za četiri, front-end development za četiri, i UX/UI design za dvoje.

Romanovih 33, Podgorica

Predavači

PREDAVAČ
Danilo Purić
Danilo Purić
CTO
PREDAVAČ
Amra Jukić
Amra Jukić
PM assistant & mentor

Bild studio kursevi i prakse

Osnove web kodiranja
Bild studio
Osnove web kodiranja
2
Besplatno
Programiranje
2
Besplatno

Iskustva polaznika

Vladimir Djukanovic, Sovos

“Biti praktikant u Bild Studiju pokazalo se kao nevjerovatno iskustvo koje je u potpunosti ispunilo, čak i prevazišlo, sva moja očekivanja”.

Neda Jelić, B-one

“Tokom studiranja nisam imala iskustvo sa praktičnom primjenom svoje struke, međutim, praksa Bild Studija mi je omogućila da učim od najboljih i proširim svoje znanje kroz rad na realnim projektima. Nadam se da ću uskoro postati član Bild tima.”

Darko Kašćelan, Bild Studio

U Bild Studiju sam dobio priliku da radim sa mladim i izuzetno talentovanim programerima. Na pravom sam mjestu za početak i razvoj uspješne karijere.

Mirjana Cvijetić, Bild Studio

Praksa u Bild Studiju je izvrsna prilika da uvećam svoje znanje i steknem iskustvo u oblasti koja me interesuje. Rad u grupi sa vrhunskim stručnjacima, od kojih su svi spremni da podijele svoje znanje, je zaista neprocjenjivo iskustvo koje nas uvijek motiviše da radimo bolje i učimo više.

Veselin Kontić, SynergySuite

Učenje. Učenje. Učenje. Gomile knjiga, tutorijala, zatim razni sajtovi za učenje kao što su: Pluralsight, Coursera, edX, FreeCodeCamp, Codecademy, W3Schools, itd. Vrlo intezivno!

Vedran Lunić, Atlassian

Zahvaljujući velikoj posvećenosti mentora, za kratko vrijeme sam naučio dosta novih tehnologija koje se koriste u modernom programiranju.

Filip Anđelić, Oykos Development (CEO & Founder)

Slobodno mogu reći da je po svemu što nudi i klijentima i zaposlenima, Bild Studio jedinstven u ovom regionu. Iskreno, dok sam bio na praksi više stvari vezanih za programiranje sam naučio ovdje, nego na svim ostalim mjestima ukupno, i taj proces je i dalje u toku.

Miloš Dimić, Ovation BBDO

Kad pohađate prakse kakva je bila Velika ljetnja praksa, razlika u odnosu na prosječan radni dan zaposlenog nije velika. Praksa je bila intezivna u svakom pogledu, nije bilo praznog hoda, a iako su neki projekti bili eksperimentalnog tipa rađeni su odgovorno, pa je prelaz sa prakse na konkretne zadatke bio… svilen.

Miloš Darmanović, Infinum

Praksa u bild studiju bila je ulazak u svijet digitalnog dizajna koji sam mjesecima otkrivao uz savjete vrhunskih mentora i uz pomoć tadašnjih kolega. Dobro odrađena praksa preporučila me za posao u bild studiju, a posao u buildu me preporučio za sve buduće poduhvate u oblasti UX-a. Po uzoru na moje mentore sada i sam imam želju da približim UX mladim ljudima i pokušam privući što više njih da se bavi ovom interesantnom granom dizajna.

Jovana Djuricic, Bild Studio

Praksa mi je omogućila da zakoračam u IT svijet. Kao neko ko je ekonomista, u okviru prakse sam imala priliku da stičem nova znanja i dobijem vještine koje su mi omogućile zaposlenje u kompaniji.